Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Únorový výlet

Podrobné informace Milí přátelé,

zajisté Vás velice zajímají podrobnosti okolo našeho netrpělivě očekávaného únorového výletu do Kutné Hory, který je naplánován na sobotu 18.2. Ano, jeho datum se již neúprosně přiblížilo, a čekání je tak u konce. Dobře si proto přečtěte následující informace, neboť některé věci by bylo dobré vědět (například když člověk nezná místo srazu, tak může mít s odjezdem na výlet trochu problém).
Prográm záleží na okolnostech, ale v Kutné Hoře je vždycky co dělat, a navíc s námi se přece nikdy nikdo nenudí, že? A tak se nechte překvapit. :-)
Sraz je v 9:40 na Hlavním nádraží v hale u pokladen vlevo.
Návrat taktéž na Hlavní nádraží v 18:01.
Náklady na cestování a vstupné záleží na okolnostech, ale každopádně se vejdou do 200 Kč. Dále se doporučuje s sebou základní výbava, jako jídlo a pití na celý den (kdo vezme navíc čokoládu pro vedoucí, dostane jako bonus kousek čokolády;-) ), a určitě taky něco na psaní (i když to je asi zbytečné psát, jelikož i tak se vždycky najde někdo, kdo to nemá).
Pokud máte nějaké další zásadní otázky, tak se klidně Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Těšíme se.