Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Podzimní akce

Podzim je tady, a stejně jako každý rok se chystají dvě tradiční akce: Podzimní prázdniny a Hra po Praze. Obě jsou zatím v časné fázi přípravy, ale to samozřejmě nebrání v tom, informovat o nich takto v přestihu, abyste věděli o termínech a pokud možno si na ně hlavně nenaplánovali něco jiného. ;-)

Podzimky

Jak už název napovídá, akce se kryje s podzimními prázdninami ve škole, a dává tak možnost užít si s Campamentem několik skvělých dní, což se ostatně s velkým úspěchem osvědčuje každoročně. Letos tedy budou podzimky v termínu 25.-29. 10.. Další podrobnosti, jako například kam se jede a co se tam bude dělat, se tady brzy objeví.
Zatím si můžete přečíst něco o podobných akcích v minulých letech: 2001 v Zálesní Lhotě, 2003 v Bernarticích, 2004 v Zálesní Lhotě a 2005 v Kovářově.

Hra po Praze

Stejně jako každý rok, i tentokrát se bude v listopadu konat hra po Praze, ovšem tentokrát s jedním speciálním vylepšením, díky kterému bude ještě zajímavější než obvykle - bude totiž dvoudenní. (Nebojte se, nikdo nebude v listopadu spát venku v pražských ulicích; bude připraveno pohodlné místo pro přespání) A termín je 11-12. 11.. Stejně jako u podzimních prázdnin, další informace se dozvíte, když budete sledovat náš web. Zatím si také můžete přečíst něco o minulých hrách po Praze, které se konaly v letech: 2001, 2002, 2003, 2004 a 2005.