Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Podzimní prázdniny

Toto je výzva pro všechny, kteří cítí potřebu a chuť opustit na pár dní školní lavice a ruch velkoměsta: pojeďte s námi na podzimní prázdniny! :-) Stalo se to už tradicí a tradice se mají dodržovat, že? Tentokrát pojedeme do Lázní Libverda v Jizerských horách, na jednu krásnou, prostornou a dobře vybavenou chalupu. Potřebné lesy, louky a cesty na procházky jsou v okolí úplně ideální, takže se máme na co těšit :-)

Odjíždět budeme ve středu 24.10. v 18 hodin z Černého mostu. Buďte prosím na místě všichni minimálně 15 minut před odjezdem, tzn NEJPOZDĚJI V 17:45!!!
Návrat proběhne v neděli 28.10. opět na Černý most v podvečerních hodinách (o přesné hodině vás budeme včas informovat).

Co si vzít s sebou?

Klasickou výbavu (viz zde), teplé oblečení (na horách bude už poměrně dost chladno), přezůvky, psací potřeby a blok, cca 500 kč na dopravu, ubytování a stravu + fůru dobré nálady a energie :-)

Jelikož budeme kupovat místenky, je potřeba, abychom znali přesný počet účastníků. Přihlašujte prosím proto sebe, respektive své ratolesti na známé adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na čísle 608745533 NEJPOZDĚJI DO 19.10.!!!

Těšíme se! Veronika Jírů