Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Tábor 2021

Vážení a milí rodičové, 
 
je mi potěšením vás informovat o tom letošním táboře s Campamentem. Stejně jako minulý rok se tábor bude konat v tábořišti Hájenka na Dědku u Rožmitálu pod Třemšínem. Letošní termín však bude jiný, než jsme tábor pořádali v poslední letech - jedná se o dva poslední týdný v červenci, tedy od 18.7. do  31.7. 2021 (neděle - sobota).
 
Cena je stejná jako minulý rok, tedy standardně 4650 Kč na dva týdny a 2550 Kč pro kytičky, které jedou jenom na jeden týden. Ale pozor, oproti minulým letem zavádíme slevu pro rodiny, které na tábor posílají více než jedno dítě. První dítě platí plno cenu, ale na každé další dítě je sleva 250 Kč (2 děti na dva týdny tedy platí 4650 + 4400 = 9050 Kč, 3 děti platí 4650 + 4400 + 4400 = 13 450 Kč atd.). Sleva se vztahuje i na kytičky.
 
Své děti můžete přihlašovat na adrese: http://www.campamento99.cz/prihlaska.php. Upozorňujeme, že kapacita tábora je omezená. 
 
Hlavním vedoucím tábora i pro tento rok jsem já, Marek Kozlovský. Můžete se tedy na mě obracet s dotazy, které se tábora týkají na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. číslě 728 778 579. Případně můžete využít táborového emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. S předtáborovou organizací pomáhá i Vojta Benda a i na něj je tedy možné se obrátit na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
S ohledem na současnou korona-virovou krizi se nedá s jistotou říci, že tábor opravdu proběhne. My však pevně věříme, že ano a také se podle toho řídíme. Kdyby se z nějakého důvodu mělo stát, že tábor neproběhne, peníze za tábor se Vám samozřejmě vrátí v plné výši. Zároveň nelpíme na co nejdřívější platbě - pokud máte důvod s odesláním peněz počkat, je to v pořádku. Byli bychom však rádi, kdyby peníze na účet dorazily alespoň měsíc před konáním tábora. 
 
Za organizační tým, 
 
Marek Kozlovský